Безкоштовний хостинг uCoz
Четвер, 25.04.2024, 09:32Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

Яка порода службових собак Ваша улюблена?
Всього відповідей: 463

Друзі сайту


Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter

Статистика

Чорний Терєр - собака Сталіна - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Forum » Породи собак » Чорний Терєр - собака Сталіна
Чорний Терєр - собака Сталіна
КІМДата: Вівторок, 16.11.2010, 21:48 | Повідомлення # 1
Дизайн-директор)
Група: Адмін-група
Повідомлень: 932
Репутація: 100
Статус: Offline

Поголовье черных терьеров,
экспонировавшееся на 1 Всесоюзной
выставке служебных и охотничьих
собак. За выведение новых пород
питомник "Красная Звезда"
был удостоен Диплома
1 степени ВСХВ. 1958 г.

Прикріплення: 1905441.jpg (25.0 Kb) · 6742431.jpg (22.2 Kb) · 4939677.jpg (66.4 Kb)
 
АндрійДата: Вівторок, 23.11.2010, 18:37 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Друзі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
Загальний вигляд. Собака вище середнього зростання, сильна, з масивним кістяком і мускулатурою. Шкіра щільна, не твірна складок і відвислостей.
Тип конституції. Міцний і міцний грубий.
Індекс формату. 100-105.
Зростання. Для псів 66-72 см, для сук 64-70 см.
Особливості поведінки. Тип вищої нервової діяльності: сильний-урівновішанний-подвижний. З оборонною реакцією в активній формі.
Прогулянки. Тривалі прогулянки і великі фізичні навантаження. Собака сильний і активний, по цьому може бігати в ошийнику, що обважнює , або шлеї, а в зимовий час буксирувати санки.
Годування. Жодних особливих вимог до годування собаки не пред'являються.
Догляд за шерстю. Собаці двічі в рік необхідний тримминг, для видалення відмерлої шерсті (оскільки у російського чорного тер'єра відсутній природна линька). Щодня потрібно розчісувати шерсть на морді (вуса, борода, чубок) і лапах, щоб уникнути засмічення гряззю і утворення ковтунів.
Проблеми із здоров'ям. Якщо собаку не тримминговати, шкіра може запалитися і порушиться структура шерстного покриву. Жодних інших проблем із здоров'ям не наголошується.
Особливості поведінки. Собака упевнений в собі, недовірливий і злісний до сторонніх. Володіє вибуховим темпераментом, легко дресирується, допитлива, енергійна. Відмінний службовий собака.
Вирощування собаки. Виростити чорного тер'єра не складно. Щеняті необхідне повноцінне живлення і щоденні фізичні навантаження.

Додано (18.11.2010, 18:21)
---------------------------------------------
Історія Породи
Створення породи російський чорний тер'єр є безумовним і яскравим досягненням радянської кінології. Інші вітчизняні породи, такі як середньоазіатська і кавказька вівчарки були створені методами народної селекції або ж працями дореволюційних заводчиків, наприклад, російський хорт і південно-російська вівчарка. І тільки чорний тер'єр є результатом цілеспрямованої племінної роботи фахівців розплідника "Червона зірка". Був отриманий собака, що з'єднав в собі прямоту і відвагу кавказця, хитрість і винахідливість різеншнауцера, потужність і лють ротвейлера, імпозантність і стриманість ньюфа, гумор і життєлюбність эрделя. Черныш підійде веселій і шумній сім'ї з дітьми і самотній спокійній людині. Він із задоволенням гратиме і веселитиметься або тихо ляже біля ваших ніг, якщо ви зайняті або втомилися. Якщо вам потрібний чуйний і вірний друг, поряд з яким надійно і спокійно, якщо вам потрібний охоронець і захисник, якщо вам потрібний компаньйон для походів - це ваш собака.

Відразу після війни Центральна школа військового собаківництва - розплідник ЧЕРВОНА ЗІРКА - отримала розпорядження уряду підготувати поголів'я караульних собак, яких можна було б використовувати для охорони господарських і стратегічних об'єктів в різних кліматичних умовах.

Основний упор при цьому робився на породи, що задовольняють потреби армії і воєнізованих організацій. У той час, окрім німецької східно-європейської вівчарки, не було універсальної породи, яку можна було б використовувати по усіх видах служб в суворому кліматі нашої великої країни. Трофейні собаки таких порід як ньюфаундленд, ротвейлер і різеншнауцер були представлені буквально одиничними екземплярами. Племінна робота, яка велася в розпліднику, носила стихійний характер і мала на меті не виведення нових порід, а розведення великих, злісних і невибагливих собак. Робота ця почалася з масової метизації, тобто міжпородного схрещування наявного поголів'я, що привело до створення декількох порідних груп, з яких нині існують тільки московська сторожова і російський чорний тер'єр. У розпліднику" Червона Зірка" схрещували наступні породи:
- восточно-европейская овчарка + ньюфаундленд
- сенбернар + кавказская овчарка
- немецкий дог + восточно-европейская овчарка
- ньюфаундленд + кавказская овчарка
- ризеншнауцер + эрдельтерьер
- ризеншнауцер + ротвейлер.

Особлива увага зверталася на такue службові породи як ротвейлер, різеншнауцер і ердельтер'єр.

Придбаваючи собаку захисно-караульного призначення, яким є чорний тер'єр, ви повинні усвідомлювати необхідність її правильного виховання і дресирування.

Розміри і сила собаки вимагають стабільності і дисципліни. Що не підкоряється хазяїну черныш представляє серйозну небезпеку для оточення. Десятимісячному "малюкові" з його темпераментом і допитливістю нічого не варто збити з ніг людини одним поштовхом. З самого юного віку черныша треба навчати слухняності, він повинен спокійно і байдуже ставитися до міського шуму, перехожих, кішок пташкам і іншій живності. Чорні тер'єри - собаки контактні і душевні, для них хазяїн - це "світло у віконці". Що б не відбувалося, усе добре, поки поруч улюблений хазяїн. У квартирі черныши не доставляють особливого клопоту. Шерсть чорного тер'єра не линяє і не має специфічного запаху псини навіть після купання або дощу. Незважаючи на значні розміри, ці собаки дуже компактні в квартирі спокійні, ненастирні. Черныш любить розташуватися так, щоб зі свого місця оглядати увесь простір квартири і свою кохану "стаю". Багато власників відмічають характерну для цих собак особливість - бажання зібрати усю сім'ю в одному місці. Знаходячись в цьому "приємному суспільстві", черныши отримують масу задоволення. Маючи строгий характер, проте, вони проявляють чуйність і увага до самих різних тварин і до друзів хазяїв. Протекційно і дбайливо відносяться до дітей, допомагаючи їм в їх "важливих" справах, влаштовуючи веселу метушню і, звичайно, час від часу порикувавши "для порядку". Позицію чорного тер'єра можна описати коротко: "Мене не чіпай, і я тебе не торкну". Це характерно для собак сильних і упевнених в собі.

Черныш - яркая, незаурядная собака, требующая к себе строгого и справедливого отношения.

Додано (18.11.2010, 18:21)
---------------------------------------------

У вихованні цього собаки дуже важлива постійність вимог, що пред'являються, : те, що не можна - не можна ніколи. Зростаючий черныш спробує зайняти в сім'ї-зграї головне місце, але якщо хазяїн лідер за вдачею, а не час від часу, поступиться ним без зайвих емоцій. Не можна довіряти виховання цього собаки дітям, людям похилого віку і людям з неурівноваженою психікою. Дуже важливу роль грає атмосфера, в якою виховується чорний тер'єр. У ній не повинно бути місця сюсюканню і "телячим ніжностям". Виключно важливу роль у фізичному і психічному розвитку чорного тер'єра, а також в його соціальному становленні грає дресирування. До дресирування не можна підходити спонтанно, краще заздалегідь звернутися до фахівців з породи, вони порекомендують вам досвідченого дресирувальника. Черныши дуже тямущі і запам'ятовують матеріал швидко і міцно. Виправляти брак дресирування - даремна праця, цей собака не перенавчається. Багато дресирувальників відмічають схильність чернышей до "роздумів" під час занять. Іноді це сильно нервує власника. Він вважає, що його собака упертий, тупий і нетямущий, а в цей час сам собака, давно вже усе утямивши для себе, оцінює поведінку хазяїна і вирішує, коштує їй виконувати команду або ні. Якщо остаточне рішення буде на вашу користь, то вже на наступному занятті вона виконуватиме елемент так, як ніби займалася цим усе життя.

Черныш - собака с сильно развитым охранным инстинктом, который обязательно проявится в критической ситуации.

Тому не намагайтеся розвинути в юному черныше нестримну злість, інакше у вас можуть виникнути проблеми з покорою собаки в зрілішому віці. Пам'ятайте, чорний тер'єр - пізно дорослішаючий собака. У повну фізичну і психічну кондицію він входить до 2.5-3 років. Російський чорний тер'єр - порода дуже молода, що налічує тільки 10-12 поколінь, і не стабільна не лише по экс-терьерным параметрам, але і за робочими якостями, тобто по стилю роботи. Черныши, серед предків яких переважають ротвейлери і кавказькі вівчарки, упевнені у своїй силі, прямолінійні, атакують відкрито, могутньо, часто стають в "свічку", цілячись у верхню частину тулуба або в голову фігуранта, хватка у них міцна і потужна. Черныши іншого типу більше темпераментні, хитрі, кмітливі.

Додано (23.11.2010, 18:37)
---------------------------------------------
РЧТ Залік ОКД
http://www.youtube.com/watch?v=7LDkMmt0r-I&feature=related

Прикріплення: 9522865.jpg (41.9 Kb)
 
АндрійДата: Неділя, 12.12.2010, 23:21 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Друзі
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
smile smile smile
Прикріплення: 9271124.gif (2.8 Kb)
 
dp120886lvpДата: П`ятниця, 10.03.2017, 10:55 | Повідомлення # 4
Рядовой
Група: Користувачі
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
http://stanislav-dogs.at.ua/forum/
 
Форум » Forum » Породи собак » Чорний Терєр - собака Сталіна
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Made by  M@CRO$