|
кінологи
|
|
| mandarynka | Дата: Середа, 23.02.2011, 13:26 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ..Доброго дня) В мене запитання про кінологів - чи могли б ви порадити кінолога для занять з собакою індивідуально ? для кобеля семимісячного віку потрібна незначна корекція поведінки; загальний курс, маю на увазі стандартний набір команд, плюс дресування на захист господаря та його майна дуже корисним буде навчання самого господаря( щоб могти самому ПРАВИЛЬНО дресувати) ну і ще багато дрібничок... для мене важливо, щоб дресувальник не був великим прихильником жорстоких і негативних методів - як то залякування і батіг:)... Порадьте когось, будь -ласка мої контакти - ICQ: 1052223, et.spirit@gmail.com
|
| |
|
|
| КІМ | Дата: Четвер, 24.02.2011, 00:17 | Повідомлення # 2 |
 Дизайн-директор)
Група: Адмін-група
| mandarynka я зрадійстю відповім на твоє питаня, але хочу уточнити одну деталь - в анкеті пише , що ти з львівської області, тож звідки ти ?!?!?..щоб я міг тобі порадити кінолога з Франківська чи Львова... Quote (mandarynka) для мене важливо, щоб дресувальник не був великим прихильником жорстоких і негативних методів - як то залякування і батіг:)... - а це стосовно собаки чи господаря...
|
| |
|
|
| КІМ | Дата: Четвер, 24.02.2011, 00:29 | Повідомлення # 3 |
 Дизайн-директор)
| Quote (mandarynka) для кобеля семимісячного віку потрібна незначна корекція поведінки ...а яка порода кобелька...і в такому віці, що вже за корекція йому потрібна?!... :'(
|
| |
|
|
| mandarynka | Дата: Субота, 26.02.2011, 15:38 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовой
Група: Користувачі
| ну то не зовсім корекція..Просто через брак виховання з"явились проблеми у поведінці. Але то не його вина і не його проблема, а більшою мірою через те, що йому не приділяють належної уваги, я думаю...( надіюсь хтось більш авторитетний зможе це пояснити. В анкеті пише що я зі Львова, так - за звичкою написала, я просто вчусь у Львові, але песик в Франківську...і займатись з ним будуть у Франківську. порода - бернський зенненхунд Quote (КІМ) для мене важливо, щоб дресувальник не був великим прихильником жорстоких і негативних методів - як то залякування і батіг:)... - а це стосовно собаки чи господаря... -стососвно собаки :)... Для господаря думаю батіг буде вв самий раз, ну а залякування - якщо вже не подіє батіг ))
|
| |
|
|
| КІМ | Дата: Неділя, 27.02.2011, 16:08 | Повідомлення # 5 |
 Дизайн-директор)
| ...от кого я б порадив - це наш клубний кінолог - Олег Шеремета ( 068 43 049 22) - він вже багато років дресерує собак , і досить гарно розуміється на психології собак...
|
| |
|
|
| КІМ | Дата: Неділя, 27.02.2011, 16:11 | Повідомлення # 6 |
 Дизайн-директор)
| ...доречі в мене на дресурі теж був бернц - Айліс - досить нормально дресеруються, ну звичайно не німці чи ротвіки, але теж багато чого можна їх навчити...і бернсів в місті мало - тож твій напевно привозний?!?!?!?
|
| |
|
|
| Гость | Дата: Неділя, 27.03.2011, 03:35 | Повідомлення # 7 |
|
Група: Гості
| Доброго дня!порадьте кінолога зі Львова
|
| |
|
|
| КІМ | Дата: Неділя, 27.03.2011, 15:04 | Повідомлення # 8 |
 Дизайн-директор)
| ...у Львові хороші дресерувальники з "Українського легіону" - Галина Гончарук - http://www.legion.lviv.ua - там можна знайти їхні контакти...
|
| |
|
|
| Аліна | Дата: Понеділок, 12.03.2012, 16:17 | Повідомлення # 9 |
|
Група: Гості
| Мені 17. Я обираю університет де хочу навчатися. Моя мрія працювати кінологом в міліції: шукати наркотики, ловити злочинців. Де для цього потрібно навчатися?
|
| |
|
|
| КІМ | Дата: Вівторок, 13.03.2012, 10:47 | Повідомлення # 10 |
 Дизайн-директор)
| Аліна такою інфою не володію, але знаю хто може підсказати - Руслан Третяк(інструктор-кінолог з розплідника УМВС України у Івано-Франківській області "Прикарпатський Страж") 050 665 41 60
|
| |
|
|