Безкоштовний хостинг uCoz
Середа, 24.04.2024, 00:55Головна | Реєстрація | Вхід

Меню сайту

Форма входу

Наше опитування

На Вашу думку: чого має бути більше на виставках собак???
Всього відповідей: 62

Друзі сайту


Graffiti Decorations(R) Studio (TM) Site Promoter

Статистика

Чіпи для собак. ЧОГО ОЧІКУВАТИ? - Форум
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Forum » Загальні питання » Чіпи для собак. ЧОГО ОЧІКУВАТИ? (Чіпи для собак. ЧОГО ОЧІКУВАТИ?)
Чіпи для собак. ЧОГО ОЧІКУВАТИ?
SoulДата: Середа, 27.07.2011, 14:00 | Повідомлення # 1
Генералиссимус
Група: Друзі
Повідомлень: 476
Репутація: 0
Статус: Offline
26.06.2011 20:00
Депутати пропонують імплантувати чіпи в собак


У парламенті зареєстрований законопроект, яким пропонується ввести нові вимоги до власників собак.

Законопроект вводить новий термін - "потенційно небезпечна порода". З такими собаками не можна буде мати справу неповнолітнім, недієздатним та особам, які не мають довідки від нарколога.

До потенційно небезпечних порід собак пропонується віднести такі: айну, акабаш, американський пітбультер'єр, американський стаффордширський тер'єр, анатолійський карабаш, англійський мастиф, бельгійський мастиф, бордоський дог, бульмастиф, бультер'єр, східноєвропейська вівчарка, горський гончак, грецька вівчарка, доберман Владека Рошини, доберман-пінчер, ірландський вовкодав, кавказька вівчарка, перро де пресо Канарія, кангал, канекорсо, кенгурова собака, корельська ведмежа собака, лангедокська пастуша собака, леопардовий гончак, мальорський бульдог (терро де мальоркін), маремма (маремоанхо-абруцька пастуший собака ), московська сторожова, німецька вівчарка, німецький дог, вівчарка Дауфмана, різеншнауцер, ротвейлер, румунська вівчарка, середньоазійська вівчарка, супердог і його помісь з майконгом, тоса-іну (японська бійцівська собака), філа бразильєро, чорний тер'єр, шарпей (китайська бійцівська собака), південноросійська вівчарка і метиси вищезазначених порід з явними фенотиповими ознаками.

Власник потенційно небезпечної або небезпечної собаки зобов'язаний зареєструвати тварину, пройти процедуру електронної ідентифікації (чіпування); застрахувати відповідальність перед третіми особами, купити для собаки короткий поводок (не більше 1,2 м) і зробити позначки на нашийнику і на наморднику.

Законопроектом пропонується заборонити супроводжувати потенційно небезпечних і небезпечних собак неповнолітнім, недієздатним, обмежено дієздатним. Також не зможуть завести таку собаку особи, які не пройшли спеціальне навчання та не мають довідки про відсутність психзахворювань, алкоголізму, наркоманії та токсикоманії. Це правило поширюється і на дії з продажу тварин, дарування, обміну та ін.

Додано (27.07.2011, 13:57)
---------------------------------------------
Як Вам таке?

Додано (27.07.2011, 14:00)
---------------------------------------------
А це коментарі...

***
Хватило бы мер за выгул без намордника и поводка.

***
очередной повод украсть денег.

***
как-то мало шуток про депутов! а повод для шуток отличный. их самих надо в намордники, под надзор и мозги вживить

***
Чипы на до вставить всем депутатам ВР - чтоб не голосовали за других

***
Це також можу бути полігон для тестування чіпів для людей. Де у світі у таких маштабах (пара десятків китів - для вивчення міграції не рахується) є реалізоване таке чіпування? По перше є більш розвинуті країни де це легше зробити і контролювати, і по друге, що вище сказано, для наших депутатів які тільки вміють красти це занадто прогресивний закон. Тому моє ІМХО - якщо введуть тестування на собаках, а потім і на людях...


,,,,,,,
 
Форум » Forum » Загальні питання » Чіпи для собак. ЧОГО ОЧІКУВАТИ? (Чіпи для собак. ЧОГО ОЧІКУВАТИ?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Made by  M@CRO$